BalustradaGrilajPlaci gardPortiPorti PietonalePorti2Balustrada 2Grilaj2
facebook garduri metalice youtube garduri metalice google+ garduri metalice

Balustrade metalice


Balustrade Metalice
Balustrade metalice - se fabrica pe structura metalica, cu sau fara insertii de elemente decorative din fier forjat, lemn, sticla sau alte elemente componente. Sunt produse economice, care nu ridica probleme de buget atunci cand se alege un model simplu sau chiar cu o complexitate moderata.

Fabricarea de balustrade metalice se realizeaza in baza unui proiect conceput de un architect sau designer, in urma analizei nevoii si asteptarilor prezentate de catre client.

 

Utilizare balustrade metalice


Se pot utilize balustrade metalice atat la interior cat si la exterior. Ele au rolul de a proteja scara, balconul, terasa dar au si o accentuata caracteristica decorativa.

Pentru interior, avem grija caatunci cand se alege modelul, acesta sa se asorteze si sa se integreze in design-ul de interior conceput de architect sau chiar de catre client.

Pentru exterior, recomandam ca, daca si gardul este fabricat tot din confectie metalica, sa se asorteze cu acesta pentru a crea impresia de unitate.

Frecvent primim solicitari pentru balustrade metalice necesare protejarii scarilor de acces in blocuri, vile sau institutii. Dincolo de aspectul estetic asteptat de catre beneficiar, acestea trebuie sa fie foarte solide si sa reziste in timp si la actiunea unor factori mecanici. Daca vorbim de balustrade metalice de uz intens, proiectarea trebuie realizata cu atentie iar calculele de structura si rezistenta materialelor sunt esentiale.by Rollux Construct.


 
COMENZI, INFORMATII ROLLUX CONSTRUCT:
 
0372.735.036
0723.624.474
0762.284.587
0757.421.642

Contact Electronic:
 
sales@rollux-construct.ro

office@rollux-construct.ro
Rollux Construct 2010-2013.Toate drepturile rezervate .