BalustradaGrilajPlaci gardPortiPorti PietonalePorti2Balustrada 2Grilaj2
facebook garduri metalice youtube garduri metalice google+ garduri metalice

Garduri fier forjat


Garduri Fier Forjat
Garduri din fier forjat - sunt produse premium, de inalta calitate, care prin spectaculozitate si complexitate pot fi uneori comparate cu adevarate opera de arta.

Fierul forjat a fost si a ramasun produs extrem de apreciat. Argumentele pentru care clientii agreeaza acest produs sunt:
  • estetica deosebita - utilizand elemente combinate de fier forjat, se pot obtine structuri deosebit de frumoase; varietatea de vopseluri special create pentru aplicarea pe fier forjat ne ajutasa realizam produse spectaculoase;
  • durabilitatea in timp;
  • posibilitatea de a construi structuri personalizate in functie de preferintele clientilor si bugetul pe care il au la dispozitie; datorita multitudinii de elemente componete si decorative care pot intra in component unor garduri din fier forjat dar si faptului ca maiestria mesterului are o contributie deosebita, putem afirma ca se pot realiza produse unicat, desenate special pentru fiecare beneficiar in parte;

 

Productie garduri din fier forjat


Pentru fabricarea panourilor de gard din fier forjat dar si in confectionarea portilor pietonale sau a celor pentru accesul auto, utilizam elemente de fier forjat de cea mai buna calitate, produse conform normelor tehnologice in vigoare.

Garduri din fier forjat - sunt elemente care dau unicitate unei imprejmuiri, care personalizeaza si aduc un plus de eleganta unei lucuinte. Prin imbinarea cu stalpi de sustinere decorativi, putem obtine o imprejmuire deosebita, care sa contribuie la intregirea aspectului general si la consolidarea intregului conceput de arhitect sau chiar de catre beneficiar.


 
COMENZI, INFORMATII ROLLUX CONSTRUCT:
 
0372.735.036
0723.624.474
0762.284.587
0757.421.642

Contact Electronic:
 
sales@rollux-construct.ro

office@rollux-construct.ro
Rollux Construct 2010-2013.Toate drepturile rezervate .