BalustradaGrilajPlaci gardPortiPorti PietonalePorti2Balustrada 2Grilaj2
facebook garduri metalice youtube garduri metalice google+ garduri metalice

Garduri metalice


Garduri Metalice
Termenul de garduri metalice este sinonim cu acela de garduri de fier. Clientii folosesc termenul de garduri metalice dorindu-si un gard sau o confectie metalica pentru imprejmuirea unui spatiu.
 
Gardurile metalice se numara printre cele mai accesibile produse pentru imprejmuire. Materia prima utilizata - bare metalice rectangulare de diferite dimensiuni - dar si timpul scurt necesar procesului de productie garanteaza un pret rezonabil/metru patrat pentru acest tip de produs.
 
Manopera pentru productia de garduri metalice implica bune cunostinte tehnice si maiestrie in prelucrarea fierului. Alegerea materialelor, sistemul de debitare, solutiile alese pentru protectia fierului, toate influenteaza calitatea si finalitatea procesului de fabricare de garduri metalice si garanteaza durabilitatea intimp a produsului finit.
 
Fabricam garduri metalice tinand cont de faptul ca un client are asteptari foarte mari de la un astfel deprodus. Astfel, inca din momentul in care analizam proiectul prezentat, toate eforturile noastre se indreapta in directia obtinerii unui produs de cea mai buna calitate.

A fabrica garduri metalice inseamna sa oferi mai mult decat un produs. Beneficiarii car platesc pentru garduri metalice pun mare accent pe:

  • securizarea accesului in curte;
  • durabilitatea in timp;
  • rezistenta la intemperii;
  • design;

Procesul de productie de garduri metalice incepe intotdeauna cu o proiectare a acestora, astfel incat sa stim ca ele vor fi exact ceea ce isi doreste clientul final.

Pentru clientii care isi doresc garduri metalice spectaculoase, unice, exista varianta inserarii in structura a unor elemente decorative de fier forjat. Astfel, obtinem garduri metalice care depasesc limita structurala si devin uneori adevarate opere de arta. 
COMENZI, INFORMATII ROLLUX CONSTRUCT:
 
0372.735.036
0723.624.474
0762.284.587
0757.421.642

Contact Electronic:
 
sales@rollux-construct.ro

office@rollux-construct.ro
Rollux Construct 2010-2013.Toate drepturile rezervate .