BalustradaGrilajPlaci gardPortiPorti PietonalePorti2Balustrada 2Grilaj2
facebook garduri metalice youtube garduri metalice google+ garduri metalice

Modele garduri metalice


Modele Garduri Metalice
Incepem prin a va spuneca nu exista modele predefinite pentru garduri metalice. Fabricantii au dezvoltat o serie de modele, construindu-si portofolii pe care sa le prezinte potentialilor beneficiari si, in baza carora sa poata realiza cotatii de pret pe care sa le utilizeze in discutiile cu clientii.

Va punem la dispozitie in PDF-ul afisat mai jos diferite modele de garduri metalice iar in cazul in care aveti un proiect diferit contactati-ne.

modele garduri metalice


De foarte multe ori, clientii aleg un produs dintre aceste modele prezentate, alteori opteaza pentru un produs personalizat in functie de asteptarile lor, de gusturi, de alte modele pe care le-au vazut si le-au placut.
 
In permanenta apar pe piata modele noi de garduri metalice, propuse de catre arhitecti si designeri sau desenate chiar de catre unii beneficiari, mai creativi, care au simtit nevoia sa se exprime si sa-si aduca aportul la personalizarea locuintei. Aceste modele de garduri pot fi descarcate chiar si de pe internet atunci cand sunteti in pana de inspiratie.

 

Categorii de modele garduri metalice


Gardurile metalice se pot diferentia, dincolo de structura, prin dimensiuni. Astfel, gardurile se pot realiza din panouri intregi, care se monteaza pe stalpi si constituie ele singure gardul, sau din panouri de mici dimensiuni, care se monteaza peste un brau de beton sau pe placi decorative elegante, fabricate din beton.
 
Panourile de garduri metalice pot fi patrate, dreptunghiulare, rotunjite in partea de sus, cu ambele extremitati rotunjite, ovale ... modelele pot varia de la un proiect la altul.
 

Modele de garduri metalice gasiti in portofoliul nostru de produse confectionate sau proiectate de parteneri. Daca nu identificati un model care sa va placa, putem concepe unul special pentru dumneavoastra.by Rollux Construct.


 
COMENZI, INFORMATII ROLLUX CONSTRUCT:
 
0372.735.036
0723.624.474
0762.284.587
0757.421.642

Contact Electronic:
 
sales@rollux-construct.ro

office@rollux-construct.ro
Rollux Construct 2010-2013.Toate drepturile rezervate .