BalustradaGrilajPlaci gardPortiPorti PietonalePorti2Balustrada 2Grilaj2
facebook garduri metalice youtube garduri metalice google+ garduri metalice

Modele garduri


Modele Garduri
Putem identifica o multime infinita de modele de garduri, in primul rand in functie de tipul de materie prima utilizata inprocesul de productie. Astfel, fie ca se realizeaza din bare metalice simple, fie ca vorbim de confectii metalice personalizate prin elemente decorative sau modele de garduri din fier forjat, paleta de produse pe care le putem oferi este vasta.

 

Catalog modele garduri


Va punem la dispozitie un catalog cu modele de garduri, atat confectie metalica simpla, cat si garduri din fier forjat, din care puteti alege produsul pe care il doriti. Important este insa faptul ca va oferim posibilitatea de a concepe impreuna modelul de gard dorit, imbinand elemente decorative sau proiectand pentru dumneavoastra un gard, asa cum vi-l imaginati.

Modele de garduri se realizeaza in ani de lucru si avand o imaginatie deosebita. Colegii nostri creeaza cu placere modele de garduri pe care sa le prezentam clientilor si participa activ la discutiile pe care le avem cu beneficiarii pentru a fi siguri ca inteleg modelul si pentru a-si exprima opiniile referitoare la limitarile tehnologice. Astfel, de cele mai multe ori, modelul de gard se deseneaza de mana, la o cafea cu clientul, fiecare aducandu-si contributia pentru a realize de fiecare data, cel mai frumos gard.

Stim cat este de important sa aveti curtea imprejmuita cu un model de gard spectaculos, dar stim si ca aceasta dorinta poate fi de multe ori costisitoare. Astfel, incercam ca in cadrul unei discutii cu dumneavoastra sa va oferim produsul la care visati, la cel mai bun pret.

Daca analizam gardurile pe langa care trecem zilnic, vom observa garduri variate, niciodata identice. Fie ca sunt structuri metalice, fie ca sunt fabricate din fier forjat, fie ca sunt combinatii de beton cu confectie metalica, gardurile exprima o parte din personalitatea proprietarului.

Ne dorim astfel ca fiecare model de gard pe care il realizam sa fie atat o carte de vizita pentru noi cat si o bucurie pentru client.by Rollux Construct.


 
COMENZI, INFORMATII ROLLUX CONSTRUCT:
 
0372.735.036
0723.624.474
0762.284.587
0757.421.642

Contact Electronic:
 
sales@rollux-construct.ro

office@rollux-construct.ro
Rollux Construct 2010-2013.Toate drepturile rezervate .